Selçuk Ortaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. DOKTOR YAŞAR ERYILMAZ CAD. SELÇUK ORTAOKULU BLOK NO 106 MERKEZ / AĞRI

VİZYON

1-Biz, her velinin okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin isteriz. 2-Biz, hem öğretmenleri hem de öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın isteriz. 3-Biz okulumuzda çalışanların(öğretmen,memur,hizmetli)gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın isteriz. 4-Biz, okulumuzdaki herkesin, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiğini bilsin isteriz. 5-Biz, okulumuzdaki herkesin, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın isteriz. 6-Biz, okulumuzdaki herkesin, birbirini sevsin, inansın, güvensin isteriz. 7.Biz, okulumuzda okuyan her öğrencinin günün şartlarında gerekli teknolojiden istifade edilerek madden ve manen en iyi şekilde yetiştirilmelerine özen gösterildiğini velilerimizin bilmesini isteriz.

MİSYON

Biz, sabırlı kendine güven duyan, takdir eden ve edilen, adil olan, kendini ve insanları seven, bu dünyada mutlu olmayı bilen öğrenciler yetiştirmek için varız. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmak için varız. Biz öğrencilerimizin, Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda öğrenim programlarında belirtilen hedeflere ulaşmaları için varız. Biz bütün öğrenciler öğrenebilir; yapabilir, başarılı olabilir ilkesine inanarak, öğrenciye hizmet için varız. Biz, Atatürk İnkilap ve ilkelerine, Anayasada ifadesini bulan Türk Milli Değerlerini benimseyen, koruyan geliştireni, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Demokratik, Laik ve Sosyal bir Hukuk devleti, olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaş olarak yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Gündüz

Gündüz